Baai van de Somme Geen verder een mysterie

Ben je op zoek naar ons boerencamping, met toch een beetje comfort, vervolgens kan zijn Kampeerplaats de la Mottelette wellicht wel wat je zoekt. Er bestaan 75 staanplaatsen op 2 hectare. De toiletten en douches bestaan in ons gerenoveerde schuur.

, alang houden we onderweg geregeld halt teneinde tal van beplanting te determineren. Verder een kids in ons gezelschap vinden het tochtje formidabel: ze krijgen veel uitleg, maar op ons ludieke methode. Ze mogen zelf ons gat in een grond graven, wormen uit het zand pikken ofwel ons krabje vastpakken. De baai aangaande de Somme verzandt anti sneltempo. Een oorzaak is ons klein plantje: Engels slijkgras, het de zandbanken elk jaar twee centimeter ophoogt. Daarom bestaan een vissersboten in de haven met Saint-Valery verdwenen. Enkele stukken betreffende de baai zijn ook betreffende gras begroeid en lopen enkel alsnog voor springtij bij. Ze vormen gigantische weides (‘prés salés’) waarop schapen grazen en waarvan jouw jouw moeilijk kan voorstellen het ze eigenlijk in dit mineraalwater liggen.

Deze wandeling is de kortste aangaande ieder. Doch een diversiteit met landschappen en uitzichten vormt het mogelijkerwijs wel een leukste van alle rondwandelingen welke wij in het gebied beschikken over gemaakt.

Waarneembaar: Wensen zijn je er absoluut over bestaan het jouw niks nevel tijdens je kijk op met een Baai van een Somme? Vervolgens kan zijn er goed nieuws, aangezien we deden alvast weet dit opzoekingswerk voor je. Download jouw voor niets route via een Baai van de Somme of onze stadswandeling in Saint-Valery-sur-Somme of wandeling in Amiens.

Saint-Valery-sur-Somme is een heerlijk stadje, gelegen aan de rivier de Somme, voor een Baie du Somme. Vanuit dit stadje kun jouw een baai echt verkennen. De plaats is een moderne benedenstad en een historische bovenstad. In het oude centrum kun jouw plezier hebben over heel wat opwindende gebouwen en historische bezienswaardigheden. Zo moet jouw absoluut een kijkje nemen bij de Église Saint-Martin. Deze opwindende kerk werden in de vijftiende eeuw gebouwd en is opengesteld voor publiek.

Zo lopen wij via af en toe steile en smalle steegjes, daar waar kleurrijke huizen een fraai beeld zorgen. Doch we struinen ernaast door een bloemrijke buurten rond het Herbarium. Aan een kade langs de Somme staat de ene na de andere prachtige villa. In dit historische centrum bezoeken we de kleine maar hete kerk.

Klassieke creaties bijvoorbeeld ons Franse landschapstuin met een groot grasveld wisselen dus af betreffende wilde, gezonde compartimenten zoals een mooie praïrie betreffende klaprozen en bijen of ons achtertuin der zinnen. Maar het mooiste plekje van die sfeervolle belevenis is een rozentuin bij het historische gebouw, aangelegd in grote vierkanten welke doen overwegen met de vroegere moestuin aangaande een abdij.

Ons niet zo inspannende tocht, maar absoluut precies zo opwindend, is in een Baai Logeren Baai van de Somme van Authie. Dit kan zijn dit korte “zusje” aangaande een Baai over de Somme. Tevens op deze plaats trekt dit water zich enkele keren terug, zodat ons beeldschoon natuurgebied bereikbaar kan zijn. Onderweg ontdek jouw een kleinste slak ter wereld. Ernaast kom jouw langs veel aangelegde meertjes.

De twee charmante dorpjes aan weerskanten aangaande de 5 kilometer wijde monding met een Somme beschikken over iets exotisch, want iedereen leeft hier op het relaxte ritme aangaande de baai. Een jachthaven, een steile kasseistraatjes en een korte vissershuizen wensen in Saint-Valery voor een op en top vakantiesfeer. Maar in Le Crotoy vind jouw boetieks vol opwindende spulletjes en heel wat hete souvenirs waarvoor jouw dacht dat jouw ernaar Bretagne ofwel Normandië moest. We rijden nog ons stuk verder richting het badplaatsje Mers-les-Bains. Onderweg in Ault-Onival hebben wij ons geweldig uitzicht op een metershoge kliffen en witte krijtrotsen welke die zijde met dit Kanaal afbakenen.

Mits jouw aangaande vogels houdt, mag je Parc du Marquenterre ook niet overslaan. Heel wat vogels benutten die plek wanneer rustpunt op hun reis naar of betreffende Afrika. Dus kun jouw er honderden soorten bewonderen.

Ontbijt vers gebakken brood.vers fruitsap lekker eitje Nette kamer met uitzicht op zee Rustige omgeving om te naar bed gaan

Aangaande harte welkom op de kampeerplaats blog! Tevens wij vervaardigen behandeling aangaande cookies en andere methodes o.a. om onze webwinkel te verbeteren vanwege onze klanten.

Een Baai aangaande een Somme is ons paradijs wegens fijnproevers, bovenal vanwege liefhebbers over al het lekkers uit een zee. Dit heeft met zijn krachtige getijden en verbluffende vergezichten ons perfecte plaats een adembenemend weekend. Dit landschap inspireerde ook schilders, waaronder Delacroix en Degas.

Wanneer je op het perfecte ogenblik wegvaart, neemt een eb je mee, alsof je op ons loopband midden in dit zand staat, omringt door het groene van de zoutweiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *